Frederikssund Kommunes logo
7. august 2024

Nyt forløb om stemmehøring

Nogle mennesker oplever at høre stemmer – ofte mange forskellige stemmer, som forstyrrer dem konstant eller næsten konstant.

Den 16. september sætter socialpsykiatrien i Frederikssund Kommune fokus på et liv med stemmehøring. Denne dag starter et forløb med tre dage med oplæg om stemmehøring.

Dag 1: 16. september kl. 13 – 15 i Elværket.

Vi møder Mette, som viser filmen: Mettes stemme. Efterfølgende vil Mette og instruktør Katrine Borre fortælle om, hvordan det var dengang, og hvordan det går dem i dag. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål og have dialog.

Dag 2: 2. oktober kl. 13 – 15 i Livskilden.

Her får du mulighed for at stifte bekendtskab med Landsforeningen Spor, som kommer og fortæller om, hvad de kan tilbyde mennesker, som hører stemmer. Mulighed for spørgsmål og dialog.

Dag 3: 23. oktober kl. 13 – 15 i Livskilden.

Dorte (støttekontaktperson) og Julie (peer) vil fortælle om deres recoverysamarbejde omkring stemmehøring. Dorte og Julie vil samle en ”buket” af de første to undervisningsdage og beskrive, hvad dette har gjort og vil betyde for deres samarbejde i fremtiden.

Tilmelding

Du tilmelder dig senest den 2. september ved at sende en mail til socialpsykiatrien@frederikssund.dk. Husk at oplyse hvilke dage, du tilmelder dig.