Frederikssund Kommunes logo
29. juli 2024

Kom til foredrag og fællesspisning om ensomhed

Patrick Cakirli går Danmark rundt i sin ”March mod ensomhed”. Patrick samler ind til "Ensomhed Danmarks Landsindsamling", som i år støtter TUBA - en organisation, der tilbyder gratis terapi og rådgivning til unge i alderen 14 til 35 år, der er opvokset i hjem med alkohol- eller stofmisbrug.

Konceptet i "March mod Ensomhed" er, at Patrick ikke må gå, medmindre han har følgeskab – ellers skal han stå stille. På den måde bliver hans vandring et symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed.

Fællesspisning på Sannes Kaffe

Den 7. august 2024 går Patrick fra Holbæk til Frederikssund, og i den forbindelse holder Frederikssund Bibliotek et arrangement, hvor du kan møde Patrick til fællesspisning og foredrag fra kl. 18.30 – 20.00. Arrangementet sker i samarbejde med Sekretariatet for Kultur, Fritid og Ungeliv, Frederikssund Kommune.

Morgenmad og fælles vandring

Den 8. august kl. 7.30 kan du møde Patrick foran rådhuset på Torvet 2 i Frederikssund. Her vil der være gratis morgenmad til de første 80 personer, og derefter går vandreturen mod Frederiksværk. En tur på ca. 31 kilometer, der ventes at vare til kl. ca. 16.30. Man er velkommen til kun at deltage på en del af turen.

Du kan læse mere om Patrick Cakirli og hans March mod Ensomhed på hans egen hjemmeside.