Frederikssund Kommunes logo
27. maj 2024

Åbning af havnebad: Parkér på Kalvøen

Den 2. juni bliver det nye Kultur- og Havnebad i Frederikssund officielt indviet. Frederikssund Musikskole vil spille op til fest kl. 12.00, hvorefter der bliver holdt tale af borgmester Tina Tving Stauning (A), formand for Job, erhverv og kultur, Michael Tøgersen (I), formand for Unge, fritid og idræt, Niels Martin Viuff (C) samt en repræsentant fra Frederikssund Ny Initiativråd (FNI). Så spiller vikingernes lurblæsere for til klipningen af den røde snor, og ca. kl. 12.40 vil FNI indvie badet som de første.

Se invitationen.

Herefter er badet åbent for alle interesserede dog med et maksimum på 200 gæster ad gangen.

Parkér på Kalvøen

Alle interesserede er velkomne til åbningen, og Frederikssund Kommune forventer mange gæster i løbet af dagen. Derfor opfordres gæster til enten at ankomme til fods eller på cykel, eller – hvis man er i bil – at benytte parkeringsmulighederne på Kalvøen og gå hen til Tippen, hvor Kultur- og Havnebadet ligger.

Åbent hus 3. – 16. juni

I samarbejde med vinterbadeforeningerne vil Frederikssund Idrætsanlæg holde åbent hus i en periode efter den officielle åbning. Det sker fra den 3. – 16. juni, hvor der – på visse tidspunkter – er mulighed for at prøve saunaen. Læs mere om åbent hus på Frederikssund Idrætsanlægs hjemmeside.