Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for april 2020

23. august 2024Svært at komme igennem på telefon

OPDATERET kl. 12.23:
Telefonerne virker igen.
---
Det er vanskeligt at komme igennem på telefon, da vi desværre oplever tekniske problemer med vores telefonsystem. Der arbejdes på at løse problemet.
Telefon. Foto: Kenneth Jensen.

23. august 2024Borgermøde om Budget 2025

Kom til borgermøde om budget 2025 torsdag 5. september kl. 19.00 - 21.30. Her kan du høre om det kommende budget og indgå i dialog med politikerne.
Danske sedler og mønter. Foto: Colourbox.

22. august 2024Forsøg med cykling i gågaden hele døgnet

Fra den 2. september og året ud vil det være tilladt at cykle i Jernbanegade i Frederikssund hele døgnet. Forsøgsordningen skal vise, om der skal anlægges en permanent cykelrute gennem gågaden.
Jernbanegade i Frederikssund med butikker, gadeskilte og mennesker i gaden. Foto: Frederikssund Kommune.

21. august 2024Skoleglæde giver elevboom i 10. klasse

Efter nogle magre år flokkes de unge nu om 10. klasse på Campus U10 i Frederikssund. Det skyldes et nyt og tæt samarbejde mellem en lang række aktører, der tilsammen kan tilbyde de unge et væld af fag, emner og aktiviteter – også efter skoletid. Alt sammen med skoleglæde i fokus.
Første skoledag for 10. klasserne. Borgmester Tina Tving Stauning (A) byder velkommen i fælleslokalet fyldt med elever. Foto: Frederikssund Kommune.

20. august 2024Flagdag for Danmarks udsendte markeres 5. september

Torsdag den 5. september markerer Frederikssund Kommune den nationale flagdag for Danmarks udsendte og veteraner. Markeringen begynder på Torvet i Frederikssund kl. 16.00 og alle er velkomne.
Flagdag på Torvet i Frederikssund med æresgarde med faner og borgmester Tina Tving Stauning, der holder tale. Foto: Frederikssund Kommune.

16. august 2024Kom og træn på en elcykel

Torsdag den 22. august kl. 14 – 16 inviterer Ældresagen og Frederikssund Kommune til en eftermiddag i elcyklens tegn. Det foregår på Elværket, hvor ældre har mulighed for at høre oplæg og prøve en elcykel.
Fire cyklister undervises på elcykel. Foto: Frederikssund Kommune.

14. august 2024Kom og træn dit barns cykling

I samarbejde med Dansk Skolecykling tilbyder vi nu fire cykelevents i hele kommunen i dagene 24. og 25. august. Her kan børnene lære at blive mere sikre på cyklen, så de kan klare turen til og fra skole.
Børn cykler på cykelbane. Foto: Frederikssund Kommune.

14. august 2024Kommunens idrætsanlæg og legepladser er blevet røg- og nikotinfri

Der må ikke længere ryges cigaretter, bruges nikotinposer eller andre former for tobaks- og nikotinprodukter på Frederikssund Kommunes idrætsanlæg og legepladser. Byrådet har således indført forbud mod tobak og nikotin på alle idrætsanlæg og legepladser i kommunen.
Børn spiller floorball på udendørs idrætsanlæg i Jægerspris. Foto: Kenneth Jensen.