Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for august 2024

23. august 2024Svært at komme igennem på telefon

OPDATERET kl. 12.23:
Telefonerne virker igen.
---
Det er vanskeligt at komme igennem på telefon, da vi desværre oplever tekniske problemer med vores telefonsystem. Der arbejdes på at løse problemet.
Telefon. Foto: Kenneth Jensen.

23. august 2024Borgermøde om Budget 2025

Kom til borgermøde om budget 2025 torsdag 5. september kl. 19.00 - 21.30. Her kan du høre om det kommende budget og indgå i dialog med politikerne.
Danske sedler og mønter. Foto: Colourbox.

22. august 2024Forsøg med cykling i gågaden hele døgnet

Fra den 2. september og året ud vil det være tilladt at cykle i Jernbanegade i Frederikssund hele døgnet. Forsøgsordningen skal vise, om der skal anlægges en permanent cykelrute gennem gågaden.
Jernbanegade i Frederikssund med butikker, gadeskilte og mennesker i gaden. Foto: Frederikssund Kommune.

21. august 2024Skoleglæde giver elevboom i 10. klasse

Efter nogle magre år flokkes de unge nu om 10. klasse på Campus U10 i Frederikssund. Det skyldes et nyt og tæt samarbejde mellem en lang række aktører, der tilsammen kan tilbyde de unge et væld af fag, emner og aktiviteter – også efter skoletid. Alt sammen med skoleglæde i fokus.
Første skoledag for 10. klasserne. Borgmester Tina Tving Stauning (A) byder velkommen i fælleslokalet fyldt med elever. Foto: Frederikssund Kommune.

20. august 2024Flagdag for Danmarks udsendte markeres 5. september

Torsdag den 5. september markerer Frederikssund Kommune den nationale flagdag for Danmarks udsendte og veteraner. Markeringen begynder på Torvet i Frederikssund kl. 16.00 og alle er velkomne.
Flagdag på Torvet i Frederikssund med æresgarde med faner og borgmester Tina Tving Stauning, der holder tale. Foto: Frederikssund Kommune.

16. august 2024Kom og træn på en elcykel

Torsdag den 22. august kl. 14 – 16 inviterer Ældresagen og Frederikssund Kommune til en eftermiddag i elcyklens tegn. Det foregår på Elværket, hvor ældre har mulighed for at høre oplæg og prøve en elcykel.
Fire cyklister undervises på elcykel. Foto: Frederikssund Kommune.

14. august 2024Kom og træn dit barns cykling

I samarbejde med Dansk Skolecykling tilbyder vi nu fire cykelevents i hele kommunen i dagene 24. og 25. august. Her kan børnene lære at blive mere sikre på cyklen, så de kan klare turen til og fra skole.
Børn cykler på cykelbane. Foto: Frederikssund Kommune.

14. august 2024Kommunens idrætsanlæg og legepladser er blevet røg- og nikotinfri

Der må ikke længere ryges cigaretter, bruges nikotinposer eller andre former for tobaks- og nikotinprodukter på Frederikssund Kommunes idrætsanlæg og legepladser. Byrådet har således indført forbud mod tobak og nikotin på alle idrætsanlæg og legepladser i kommunen.
Børn spiller floorball på udendørs idrætsanlæg i Jægerspris. Foto: Kenneth Jensen.

13. august 2024Du kan bade ved Marbæk Strand igen

De nye analyseresultater fra den 8. august 2024 viser, at der kan bades igen ved Marbæk Strand. Ved Klinten Strand frarådes badning fortsat.
Marbæk Strand. Foto: Kenneth Jensen.