Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for april 2020

26. september 2024Temaaften om mistrivsel blandt børn og unge

Børn og unge i hele landet, der er i psykisk mistrivsel, skal fremover have mulighed for afklaring og behandling i et nyt kommunalt behandlingstilbud. Du kan give dit input til tilbuddet på en teamaften den 10. oktober.
Hænder holder fast i hinanden. Foto: Pixabay.

25. september 2024Et enigt Byråd indgår budgetaftale

Efter de sidste intensive forhandlinger mellem Byrådets partier og lister er Frederikssund Kommunes budget for 2025 – 2028 nu forhandlet på plads. Aftalen blev underskrevet tirsdag aften den 24. september af samtlige 10 partier og lister i Byrådet. Det er et budget, der tilfører markante beløb til de store velfærdsområder, men også et budget med flere besparelser. Samtidig sikrer aftalen, at kommunens økonomi fortsat er sund og robust.
Borgmester Tina Tving Stauning (midtfor) sammen med byrådets gruppeformænd. Foto: Frederikssund Kommune.

23. september 2024Fiskeri i efterårsferien for hele familien

For børnefamilier er skolernes efterårsferie en oplagt mulighed for at opleve naturens efterårsmagi på nærmeste hold ved Grønlien Sø – med en fiskestang i hånden. Det er gratis og nybegyndere er velkomne.
Dreng viser en fisk, han har fanget. Foto: Fishing Zealand.

19. september 2024Hvordan bevæger man sig som gammel?

Det er et spørgsmål, som børn i seks forskellige børnehuse har beskæftiget sig med i løbet af sensommeren. De har nemlig haft to huskunstnere på besøg, og sammen med dem har de gennem rollelege prøvet at bevæge sig som en gammel person.
Børn fra Børnehuset Ørnesten tegner sammen med beboere fra Omsorgscentret Tolleruphøj. Foto: Frederikssund Kommune.

16. september 2024Skal din virksomhed med på Arbejdsgivermesse 2024?

Vil du som arbejdsgiver gerne blive klogere på, hvordan du kan få den rette arbejdskraft i fremtiden? Så kom med til Arbejdsgivermesse 2024 og bliv klogere på, hvad fremtiden bringer.
Fra Venstre: Uddannelsesambassadør Annette Schandorph, Virksomhedskonsulent Annette Lund, og Virksomhedskonsulent Michael Pausgaard. Foto: Frederikssund Kommune.

16. september 2024Vejarbejde på Strandvangen vil påvirke trafikken

I løbet af efteråret skal der lægges fjernvarmerør langs med Strandvangen på strækningen fra Roskildevej til rundkørslen ved Frederikssundsvej. Få overblik over, hvordan arbejdet kommer til at påvirke trafikken.
Skilt med vejarbejde. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune..

11. september 2024Turismeseminar for sommerhusejere

Den 7. september inviterede Frederikssund Kommune i samarbejde med Destination Fjordlandet sommerhusejere til et turismeseminar. Her fik deltagerne praktisk viden om, hvordan de kan forbedre deres ferieudlejning og samtidig bidrage til kommunens stigende popularitet som turistdestination.
Der var mange fremmødte på dagens sommerhusarrangement. Foto: Frederikssund Kommune.

11. september 2024Bymidteudvalg fremlægger sine anbefalinger

I sommeren 2023 så et nyt udvalg dagens lys – Frederikssund bymidte – liv og handel. Udvalget har siden arbejdet med tiltag, der skal understøtte livet i Frederikssund midtby og fremlægger nu sine anbefalinger.
Bymidten i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.